Achahbar: ''En ja, een wissel met applaus, dat is iets hoor''

Achahbar: ''En ja, een wissel met applaus, dat is iets hoor''

Anass Achahbar leek lange tijd een talent te worden dat het uiteindelijk niet zou redde bij de grote jongens, maar zondagmiddag liet de spits zien dat hij in ieder geval de hoop nog niet heeft opgegeven op een doorbraak bij Feyenoord.

''Waar dit plotseling allemaal vandaan komt? Ik heb hier in het verleden gewoon nauwelijks een kans gekregen. Dan schrijven de mensen een speler dus af. Maar nu heb ik een trainer gevonden die vertrouwen in mij heeft'', legt Achahbar zelf uit in het Algemeen Dagblad.

Zijn laatste basisplaats dateert van begin 2012. ''Er was in die periode een moment dat ik in de basis mocht beginnen en vervolgens zat ik een week later op de tribune bij het tweede elftal. Dat contrast was toen zo groot, toen dacht ik wel 'wat nu?' Maar verder heb ik er altijd in geloofd.''

Gisteren moest Achahbar gretig handtekeningen uitdelen, maar een contractvoorstel zat er niet bij. ''Ik heb al eerder gezegd dat ik heel graag hier wil blijven. Maar laat ik eerst nog zo veel mogelijk speelminuten meepikken. Ik dacht tijdens de wedstrijd aan mijn familie, die altijd achter mij heeft gestaan, ook in de tijden dat het mij hier niet voor de wind ging. En ja, een wissel met applaus, dat is iets hoor.''

Lees meer over
Anass Achahbar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties