Van Beek: ''Ik vond dat ik gretig voor de dag kwam''

Van Beek: ''Ik vond dat ik gretig voor de dag kwam''

Feyenoord wist vanmiddag in eigen huis te winnen van PSV. De Rotterdammers kwamen door twee doelpunten van Achahbar op een voorsprong, maar PSV wist de aansluiting te vinden door een doelpunt van Depay. Sven van Beek, verdediger van Feyenoord, speelde een goede wedstrijd en dat vindt hij zelf ook.

"Ik vond dat ik gretig voor de dag kwam vandaag”, zegt hij tegenover RTV Rijnmond. "Het heeft misschien te maken met het feit dat we in Eindhoven op een zure manier verloren. Je wil dan vandaag revanche nemen en dan moet je alles in jezelf naar boven kunnen halen.”

Het doelpunt van Depay baarde Van Beek zorgen. "Ze hadden genoeg tijd om nog een keer te scoren. We liepen achteruit en de gaten achterin werden te groot. Je moet dan compact blijven staan, maar gelukkig is het allemaal goed gekomen. Bij de kans van Luuk de Jong (kopbal, tien minuten voor tijd, red.) stonden we niet goed en kwamen we de afspraken niet na."

Achahbar was de held aan de kant van Feyenoord. Van Beek genoot ook van de doelpunten van de jonge aanvaller. "Ik heb zijn doelpunten goed kunnen zien, ze zijn zeker een applausje waard.”, zegt Van Beek. "Als je zulke doelpunten maakt, dan geeft dat een goed gevoel voor Anass.”

Lees meer over
Anass Achahbar Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties