Bruma: ''We doen het daar traditioneel niet goed''

Bruma: ''We doen het daar traditioneel niet goed''

Jeffrey Bruma neemt het morgen (zondag) met PSV op tegen Feyenoord, in De Kuip. De verdediger was in het verleden actief in de jeugdopleiding van de Rotterdammers, maar koos op jonge leeftijd voor een overstap naar het Engelse Chelsea. Hij keerde in de zomer van 2013 echter weer terug naar Nederland. Vorig seizoen speelde Bruma voor het eerst weer tegen Feyenoord en moest met een rode kaart het veld vroegtijdig verlaten.

"Ik heb er niet onder contract gestaan, maar alleen in de jeugd gespeeld", vertelt de verdediger over Feyenoord, tegenover De Telegraaf. "Ik benader het als elke andere wedstrijd. Het is een topper, dat is alleen maar mooi. Het is altijd heel beladen, dat zijn top drie wedstrijden altijd. We doen het in De Kuip traditioneel niet goed, maar we gaan er wat moois van maken."

Na afloop van de wedstrijd ontstond er vorig seizoen, in de catacombe van De Kuip, een opstootje tussen beide teams. Volgens Bruma worden de spelers van Feyenoord niet als vijanden gezien. "Naar de spelers van Feyenoord zal geen vijandschap zijn", zegt hij. "We kennen elkaar allemaal goed. Op het veld zijn we geen vrienden, maar na de wedstrijd geven we elkaar gewoon weer een hand en is het over.”

[mom=161]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties