''Nieuws Kuyt en Guidetti komt op goed moment voor Gudde''

''Nieuws Kuyt en Guidetti komt op goed moment voor Gudde''

Feyenoord maakt volgende week vermoedelijk bekend wie de nieuwe hoofdtrainer zal worden. Daarnaast is het ook zeer waarschijnlijk dat de interlandperiode wordt aangegrepen om de komst van Dirk Kuyt definitief wereldkundig te maken.

Volgens journalist Martijn Krabbendam komen die nieuwtjes op een gunstig moment. ''Het is mooi nieuws, in de tijd dat er seizoenkaarten moeten worden verkocht of verlengd die net wat duurder uitvallen. Zo kan ook de interesse in John Guidetti worden gezien'', schrijft hij in Voetbal International.

Vooral algemeen directeur Eric Gudde krijgt er de laatste weken van langs. Hij zou bewust terughoudend optreden nu weer een nieuw stadionplan is gesneuveld.''Gudde heeft alle goodwill verspeeld bij de achterban en de gemeente Rotterdam, maar geniet nog steun van de raad van commissarissen en Vrienden van Feyenoord. Niettemin neemt de druk toe, tót de aanstaande goed-nieuwsshow. Nog voor ze een bal hebben geraakt zijn Kuyt en Guidetti nu al van grote waarde voor de clubleiding. Bij hun komst zal zelfs het belabberde cv van de algemeen directeur worden vergeten.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties