Doelpuntenmaker Achahbar kon afgelopen winter naar Dordt

Doelpuntenmaker Achahbar kon afgelopen winter naar Dordt

Anass Achahbar was afgelopen zondag de gevierde man aan de kant van Feyenoord. De jonge aanvaller kwam als vervanger van Mitchell te Vrede in het veld tegen FC Dordrecht en wist zijn ploeg op een voorsprong te zetten, dat later de overwinning betekende (2-1 winst). De jongeling is dit seizoen geen vaste waarde in het team van Fred Rutten, maar de trainer wilde hem afgelopen winter niet laten gaan.

"Het was voor FC Dordrecht gisteren heel vervelend”, vertelt Martijn Krabbendam, journalist van Voetbal International, tegenover VI Radio. "Natuurlijk omdat Achahbar scoorde, maar ook omdat Dordrecht hem afgelopen winter wilde huren van Feyenoord. Ze zagen dat hij met zijn techniek, overzicht en doelpunten belangrijk zou kunnen zijn voor hun. Rutten wilde Achahbar echter bij Feyenoord houden want hij zag iets in hem en dacht dat hij Achahbar nog zou kunnen gebruiken.”

Het contract van de jonge aanvaller loopt aankomende zomer af en Feyenoord weet nog niet wat ze met het contract van Achahbar gaan doen. "Ik denk dat Achahbar voor iedere club onder Feyenoord een aanwinst zou zijn, zeker voor de ploegen die op kunstgras spelen:, vervolgt Krabbendam. "Als Feyenoord hem volgend jaar bijvoorbeeld bij Heracles of Cambuur neerzet, kan hij uitgroeien tot een sensatie. Ik denk dat hij momenteel voor Feyenoord iets tekort komt. Misschien, als hij ergens anders een jaar lang alles speelt, kan hij wel op dat niveau komen.”

Lees meer over
Anass Achahbar
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties