''Kuyt moet de aanvalsleider worden, niet Guidetti''

''Kuyt moet de aanvalsleider worden, niet Guidetti''

Feyenoord kan volgend seizoen de beschikking krijgen over een illuster spitsenduo: Dirk Kuyt en John Guidetti. Beide oud-spelers zijn volgens Martin van Geel serieuze opties. De gasten aan tafel bij Studio Voetbal waren zondagavond verdeeld over dat vooruitzicht, en over andere kwesties.

"Terug in de tijd", aldus Jan Mulder over de eventuele terugkeer van Kuyt en Guidetti naar De Kuip. "Mijn keus zou het niet zijn." Arno Vermeulen heeft een andere mening: "Heel erg slim. Als je voor weinig geld twee van deze spelers kunt binnenhalen, moet je dat doen."

'Kuyt moet aanvalsleider Feyenoord worden'

Kenneth Perez vraagt zich af wie er in de spits komt te staan. "Ze zijn allebei spits. Kuyt moet de aanvalsleider worden, niet Guidetti. Ik zie Kuijt graag in de punt van de aanval. Aan hem moet je je spel aan ophangen."

"Kuyt gaat van rechts spelen", aldus Co Adriaanse. "Guidetti kan dan in de spits en Boëtius of Manu op links. Immers moet dan worden verkocht, zodat Toornstra op tien kan spelen, zijn beste positie. Kazim-Richards is ook transfervrij. Die kunnen ze nemen als pinchhitter."

Lees meer over
Elvis Manu Jens Toornstra Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties