Clasie: ''Van Gastel en Van Bronckhorst logische eerste opties''

Aanvoerder Jordy Clasie vindt het logisch dat het duo Jean-Paul van Gastel en Giovanni van Bronckhorst vanaf volgend seizoen eindverantwoordelijk is in De Kuip. ''Dat denk ik wel'', reageerde de middenvelder kort op het nieuws dat beide assistenten nummer één kandidaten zijn.

Over de wedstrijd was Clasie kort. ''De bal hadden we er al eerder in kunnen schieten'', zei hij over de nipte 1-2 overwinning in blessuretijd. ''We kregen in de wedstrijd ook het gevoel dat hij er niet in wilde. Je moet eigenlijk al dik voorstaan.'' Feyenoord had in de eerste helft minder balbezit dan tegenstander en hekkensluiter FC Dordrecht. ''Eerste helft was niet goed. Het was slordig en we speelden zonder vertrouwen. Dan krijg je het moeilijk.''