Steenvoorden: ''Met maatje Woudenberg deze week al gedold''

Steenvoorden: ''Met maatje Woudenberg deze week al gedold''

Matthew Steenvoorden stapte in de winterstop voor de derde keer in zijn carrière op huurbasis over van Feyenoord naar een andere club. Na verblijven bij Excelsior (2012/13) en FC Dordrecht (2013/14) opteerde de verdediger ook nu weer voor ‘Dordt’, dat stijf onderaan stond in de competitie. Hij verwierf er meteen een basisplaats en staat zondag oog in oog met zijn eigenlijke werkgever.

Dat wordt een aparte ervaring voor Steenvoorden, die al op zeer jonge leeftijd binnenkwam bij Feyenoord. Bovendien kwam hij in de eerste helft van het seizoen nog gewoon voor de Rotterdammers uit: in oktober viel hij in tegen Heracles Almelo en tegen HNK Rijeka deed hij negentig minuten mee. “Met mijn maatje Lucas Woudenberg heb ik deze week al gedold via de telefoon”, zegt Steenvoorden in het Algemeen Dagblad.

“Want het is toch gek om bij de tegenstander van Feyenoord te spelen.” Steenvoorden weet echter wat de belangen zijn voor FC Dordrecht en zal er alles aan doen, zondag drie punten te pakken voor de Schapenkoppen. “Ik ben nu in dienst van Dordrecht en zal ook juichen, als we een goal maken. We geloven echt in een goed resultaat.”

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties