Koeman: ''Rutten heeft Feyenoord niet goed ingeschat''

Koeman: ''Rutten heeft Feyenoord niet goed ingeschat''

Ronald Koeman vindt het meer dan terecht dat Feyenoord vasthoudt aan haar ingezette koers en daardoor niet verder gaat met trainer Fred Rutten. Volgens Koeman heeft de huidige coach van de Rotterdammers de overstap naar Feyenoord wellicht verkeerd ingeschat.

Koeman wijst daarbij naar Joop Munsterman en de financiële malaise bij FC Twente. ''Hij koos voor de korte termijn. Nu is het een grote ballon die leegloopt, met alle gevolgen van dien. Met deze achtergrond moest Feyenoord destijds wel met heel merkwaardige concurrentie dealen. Een speler als Leroy Fer verhuisde naar FC Twente omdat daar gouden bergen werden beloofd'', vertelt de Southampton-manager in De Telegraaf.

''Daarom begrijp ik het standpunt van Feyenoord nu goed ten opzichte van Fred Rutten. Die stelt dat kapitaal op het veld moet staan. Maar Feyenoord komt uit een situatie van 38 miljoen euro schuld en heeft eindelijk een positief saldo. Daarom kan je als trainer niks eisen. Hij heeft de stap naar Feyenoord blijkbaar niet goed ingeschat. De club is koersvast en dat doet de leiding goed.''

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties