Feyenoord maakt prijzen nieuwe seizoenkaarten bekend

Feyenoord maakt prijzen nieuwe seizoenkaarten bekend

Zonder jou geen Legioen! Verleng dus meteen, of in elk geval uiterlijk donderdag 16 april, zodat jij profiteert van de vroegboekperiode. De belangrijkste voordelen zijn:

* Feyenoord hanteert vanaf seizoen 2014-2015 meerdere prijsniveaus voor de verschillende seizoenkaartvakken. Als gevolg van dit besluit is in het seizoen 2014-2015 na de verlengingsperiode, voor veel vakken de seizoenkaartprijs geïndexeerd. Deze geïndexeerde prijs is de vroegboekprijs voor seizoen 2015-2016. Voor de vakken Y2, EE, JJ, BB, C, NN en O is geen indexering doorgevoerd. De overige vakken hebben wel te maken gehad met een indexering, namelijk van 2,5% of 5%. Heb jij je seizoenkaart vorig seizoen dus in de voorrangsperiode verlengd, dan krijg je als gevolg van de indexering dus wel te maken met een prijsstijging (met uitzondering van de vakken Y2, EE, JJ, BB, C, NN en O). Na de verlengperiode voor seizoen 2015-2016 vindt dezelfde indexatie wederom plaats.

Verleng je na 16 april maar vóór het einde van seizoen 2014-2015, dan betaal je ook geen extra prijsindexatie. Wel vervalt het gegarandeerde plaatsbehoud en de voorrang op een eventuele verplaatsing. Na afloop van de competitie vervalt ook de vroegboekperiode voor jou als huidige seizoenkaarthouder. Je kunt dan niet meer verlengen, maar uiteraard wel een nieuwe seizoenkaart bestellen, zonder prijsvoordeel.

De seizoenkaart 2015-2016 biedt:

* indien van toepassing en indien Feyenoord zich daarvoor heeft gekwalificeerd

Prijsbeleid

Parkeerjaarkaarten
Een parkeerjaarkaart 2015-2016 is zowel beschikbaar voor P5C (bij Gamma), voor P5G (Verandagarage) en P6 (bij McDonald's). De parkeerkaart is bruikbaar vanaf 3 uur vóór aanvang van de wedstrijd tot 2 uur na afloop. De prijs voor een parkeerjaarkaart op P5C is € 250,-, P5G € 300,- en P6 € 350,- Je kunt een parkeerjaarkaart online verlengen of aanvragen. Ook medische parkeerjaarkaarten kunnen online verlengd worden. Voor meer informatie over de parkeerjaarkaarten kijk je onder het kopje Parkeren.

Klik hier voor de actuele seizoenkaartprijzen.

Klik hier om je seizoenkaart te verlengen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties