Lamprou wil duidelijkheid en hoopt op transfervrije status

Lamprou wil duidelijkheid en hoopt op transfervrije status

Kostas Lamprou hoopt snel op duidelijkheid van Feyenoord over zijn aflopende verbintenis in Rotterdam-Zuid. In De Kuip hebben ze de optie om de doelman nog één jaar vast te leggen, maar Lamprou gebruikt komende zomer het liefst zijn transfervrije status om bij Willem II te blijven.

''Ik heb tot dusverre niets gehoord van Feyenoord, maar als de club me voor een gesprek uitnodigt, zal ik ze mijn standpunt duidelijk maken'', vertelt de Griek in Voetbal International. ''Ik proef nu wat het is elke week te spelen. Dat is belangrijk voor iemand van mijn leeftijd.''

Toch ligt de eenzijdige optie bij Feyenoord. ''De bal ligt nu bij de club, maar als het aan mij ligt, keer ik niet als reservekeeper terug naar De Kuip. Ik voel me thuis in Tilburg en zou er graag nog langer blijven spelen.'' Feyenoord heeft in Warner Hahn nog een verhuurde sluitpost, maar Hahn liet eerder al weten dat het geen schande is om tweede doelman te zijn.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties