Van Geel: ''Slechts garantie dat wij rond plek vijf meedraaien''

Van Geel: ''Slechts garantie dat wij rond plek vijf meedraaien''

Feyenoord heeft voorlopig een streep gezet door de plannen om De Kuip te verbouwen. Maandag werd bekend dat de club geen overeenstemming kon bereiken met BAM over een vernieuwd onderkomen op Zuid. ''Het gat met Ajax en PSV zal er op deze manier nog blijven'', reageert td Martin van Geel.

''Maar we gaan komend seizoen qua begroting wel over AZ en FC Twente heen. Het is ook niet zo dat er na het besluit een gat in onze begroting zal ontstaan, daar zorgen we wel voor'', vertelt Van Geel in het Algemeen Dagblad. ''Een landstitel? Wij kunnen zonder nieuw stadion slechts garanderen dat wij rond plek vijf meedraaien. Alles hoger is gewoon een extraatje.''

Van Geel blijft echter strijdbaar. ''De uitdaging is even groot gebleven als de afgelopen jaren, we gaan er vol voor. We zijn de afgelopen drie jaren structureel in de top-3 geëindigd. In voetbal is veel mogelijk.'' De technische man beschikt momenteel over een salarisbudget van rond de 14 miljoen euro. Met de realisatie van een nieuw onderkomen moet dat verdubbelen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties