Immers niet bezig met vertrek: ''Maar ogen en oren hou ik open''

Immers niet bezig met vertrek: ''Maar ogen en oren hou ik open''

Lex Immers is momenteel bezig aan zijn derde seizoen bij Feyenoord. De middenvelder speelde in totaal 87 competitiewedstrijden voor de Rotterdammers en wist daarin 31 keer te scoren. Volgens verschillende media staat Lex Immers op de nominatie om aankomende transferperiode Feyenoord te verlaten.

"Ik ben helemaal niet bezig met een transfer, absoluut niet. Ik heb het heel erg naar mijn zin bij Feyenoord. Aan het einde van het seizoen speel ik hier drie jaar. Wat ik altijd al heb gezegd: qua ambiance en sfeer is dit de grootste en mooiste club van Nederland. Dus het is absoluut geen straf om voor deze club te spelen."

De middenvelder laat aan Feyenoord TV weten een vertrek in de zomer niet uit te sluiten. "Gezien mijn leeftijd hou ik mijn ogen en oren wel open voor eventueel clubs uit het buitenland. Dat is iets wat ik heel graag wil en waar het gezin ook wel klaar voor is. Het zou leuk zijn om zo’n avontuur mee te maken. Als dat niet voorbij komt, speel ik volgend seizoen gewoon bij Feyenoord."

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties