Kuyt hint naar duidelijkheid in interlandweek

Kuyt hint naar duidelijkheid in interlandweek

In de ongekend spannende titelrace in de Turkse competitie deed regerend landskampioen Fenerbahçe zondag uitstekende zaken; door een doelpunt van Dirk Kuyt werd Galatasaray met 1-0 verslagen en werd het verschil met die concurrent én Besiktas verkleind tot één punt. Na afloop vroeg De Telegraaf of hij volgend seizoen terugkeert in De Kuip

"Dat weet ik niet, er wordt enorm veel gezegd en over geschreven," vertelt de Katwijker. "Iedereen weet dat de interesse van Feyenoord er is. Daar ben ik enorm van gecharmeerd, maar ik heb dat voor mezelf even opzij gelegd."

"Ik zit in een enorm belangrijke periode bij Fenerbahce, over twee weken spelen we tegen Besiktas", verklaart Kuyt. "Ik wil die wedstrijd eerst spelen, maar tijdens de internationale break - als ik wat meer tijd heb voor mezelf - komt mijn zaakwaarnemer hier naartoe en kunnen we de dingen naast elkaar neerleggen."

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties