Verdonk: ''We noemen hem niet voor niks de witte Keniaan''

Verdonk: ''We noemen hem niet voor niks de witte Keniaan''

Calvin Verdonk mocht gisteren mede zijn debuut maken omdat de 20-jarige Lucas Woudenberg na ruim zeventig minuten met kramp in zijn kuiten naar de kant moest. Verdonk maalde er na afloop uiteraard niet om, maar hij was toch licht verbaasd. ''We noemen hem niet voor niks de witte Keniaan'', aldus de A-junior in De Telegraaf.

Aanvaller Elvis Manu prepareerde Verdonk voor de wedstrijd. ''Ja, ik ging gewoon bij Elvis thuis slapen. Nee, met de ploeg zaten we niet in een hotel ter voorbereiding op de wedstrijd. Ik ging gewoon naar het huis van Elvis. Hij zei dat ik lekker rustig moest blijven en dat ik na het eerste balcontact de spanning wel zou kwijtraken. Maar ik had helemaal geen last, hoor. Ik hoefde toch ook geen hele wedstrijd te spelen.

Zaterdag hoorde Verdonk dat hij bij de selectie zou zitten en dolenthousiast deelde hij het nieuws op facebook. ''Ik vond het gewoon prachtig dat ik bij de selectie zat en dat ik kans maakte om te debuteren. Mijn moeder en mijn opa waren er vandaag bij. En nog wat kennissen. Ze vonden het allemaal net zo mooi als ik.'' Normaal rust hij op zondag uit omdat hij op zaterdag met de A1 voetbalt. ''Dan kijk ik op zondag lekker voor de televisie naar Feyenoord 1. Maar dit overtrof alles natuurlijk.''

Lees meer over
Elvis Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties