Karsdorp over vertrek Rutten: ''Ben er echt van geschrokken''

Karsdorp over vertrek Rutten: ''Ben er echt van geschrokken''

Net als Karim El Ahmadi baalt Rick Karsdorp stevig dat trainer Fred Rutten na dit seizoen vertrekt bij Feyenoord. De talentvolle speler kwam dit seizoen onder de coach in beeld bij het eerst en hoewel hij niet speelt op zijn 'normale' positie, ontwikkelt Karsdorp zich rap.

"Ik ben er echt van geschrokken en vind het moeilijk te begrijpen dat de trainer al na een jaar weggaat", treurt Rick Karsdorp tegenover NU.nl. "Ik vind het heel moeilijk. Hij heeft me laten debuteren als rechtsback terwijl ik tien jaar lang nummer tien ben geweest en ik ontwikkel me daar nu zo goed. Hij heeft het bij ons ook fantastisch gedaan, zoals met de overwintering in de Europa League. Een paar jongens hebben net als ik bijgetekend en dat deed ik mede dankzij hem."

Onder Rutten lijkt Karsdorp ondertussen een vaste waarde te worden als rechtsback. Zal dat bij een nieuwe trainer ook zo zijn? "In de jeugd had ik elk jaar een nieuwe trainer. Dan was ik het gewend en nu hoopte ik juist langer dezelfde te hebben. Ik ben helemaal niet bezig met wie de nieuwe trainer wordt. Als het iemand wordt die dicht bij deze club staat, kennen ze mijn kwaliteiten. Anders begint iedereen weer op nul."

Lees meer over
Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties