Verdonk: ''Ik wil een vaste waarde bij Feyenoord worden''

Verdonk: ''Ik wil een vaste waarde bij Feyenoord worden''

Waar Lucas Woudenberg vorig weekend zijn Eredivisie-debuut in het shirt van Feyenoord maakte, stond er vanmiddag opnieuw een talent klaar om zijn debuut te maken. Verdediger Calvin Verdonk speelde vanmiddag, in de wedstrijd tegen NAC Breda (3-0 winst), zijn eerste minuten in het eerste elftal va Feyenoord.

"Ik zal dit moment nooit vergeten”, zegt de 17-jarige Verdonk tegenover RTV Rijnmond. "Het is een mooi moment. Ik was wel een beetje zenuwachtig maar toen ik eenmaal op het veld stond, was dit weg.”

De jonge verdediger sprak voorafgaand aan zijn debuut al met teamgenoten over de wedstrijden in de Kuip. "Ik heb met de jonge jongens uit de selectie er over gesproken, zoals Elvis (Manu, red.). Zij zeiden dat ik gewoon rustig moest blijven. Ik wilde gewoon mijn eigen spelletje spelen op het veld."

"Ik hoop dat ik een vaste waarde in het eerste van Feyenoord kan worden”, vervolgt hij. "Ik wil mij verder ontwikkelen en dan hogerop komen.”

Lees meer over
Elvis Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties