Supportersvereniging: ''Die commissaris is er nog steeds niet''

Supportersvereniging: ''Die commissaris is er nog steeds niet''

De supportersvereniging en Feyenoord zien niets in het idee van de gemeente om iemand van buitenaf te laten kijken naar 'het sluimerende conflict tussen de twee'. Volgens algemeen directeur Eric Gudde is er helemaal geen sprake van een machtsstrijd en de FSV vindt dat de oplossing heel simpel is.

Volgens Ron Smit, voorzitter van de FSV, moet Feyenoord zich gewoon houden aan de afspraken die eind 2013 zijn gemaakt. En de belofte was dat er een commissaris zou komen met de portefeuille supporterszaken. ''Die commissaris is er nog steeds niet'', stelt Smit in het Rotterdams Dagblad. ''De bal ligt nu bij Feyenoord. Daar wachten we op.''

Gudde heeft overigens een andere interpretatie van de gemaakte afspraken waaronder ook hij zijn handtekening heeft gezet. ''De afspraak was dat supporters een voordracht mochten doen, maar uiteindelijk bepaalt de Algemene Vergadering van Aandeelhouders wie er komt te zitten'', vertelt hij.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties