Supportersvertegenwoordiger ontslagen op 'ongelukkig' moment

Supportersvertegenwoordiger ontslagen op 'ongelukkig' moment

Algemeen directeur Eric Gudde was vandaag zichtbaar verrast door de harde bewoordingen van burgemeester Ahmed Aboutaleb, die stelde dat er binnen Feyenoord sprake is van een machtsstrijd tussen directie en supporters. "Onzin", verklaart Gudde.

''Wij hebben elke zes weken overleg met de FSV, en daar zitten heel veel leden van de directie bij. We hebben Het Legioen en de Supportersraad dus die lijnen zijn er. Daarom vind ik de teksten van de burgemeester zowel onjuist als ongenuanceerd'', vertelde Gudde vandaag nog voor de camera's van RTV Rijnmond.

De woorden van Gudde komen echter op een ongelukkig moment, zo laat Roeland van Meerveld duidelijk merken. De voorzitter van stichting Het Legioen wordt over vier dagen officieel weggestemd en ontslagen, omdat hij weigert een mediaprotocol binnen de club te tekenen. Van Meerveld wil niet dat hij voor al zijn Feyenoord-gerelateerde tweets toestemming moet krijgen van de directie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties