Oud-Feyenoorder Fernandez verliest mogelijk basisplek

Oud-Feyenoorder Fernandez verliest mogelijk basisplek

Robert Maaskant tekende kort na de jaarwisseling voor de tweede keer in zijn carrière bij NAC Breda. Hij kreeg de doelstelling mee om de Brabanders ‘erin’ te houden en de club ging rond bij de commerciële partners, om geld op te halen voor versterkingen. Eén van de nieuwkomers werd Guyon Fernandez, die nu al acht keer op rij in de basis begon maar nog steeds geen doelpunten maakte.

Vijf keer haalde Maaskant hem er voor het einde uit en de andere drie keer mocht Fernandez tot het laatste fluitsignaal blijven staan. Goals bleven echter achterwege en dat is nu juist wat NAC zo nodig heeft. Zondag speelt de ploeg uit bij Feyenoord, een van Fernandez’ oude clubs. Misschien staat de spits zelf dan niet binnen de lijnen. Maaskant bevestigt vrijdag aan Omroep Brabant dat Fernandez mogelijk vanaf de bank begint.

“We hebben een aantal jongens die op die positie kunnen spelen. Denk aan Borahsahar, Zschusschen en Falkenburg. Die kans is dus vijfentwintig procent. We zijn twee dagen voor een wedstrijd en ik vind ook dat het jou geen moer aan gaat. Als de beslissing genomen wordt, gaan we het eerst met de spelers bespreken”, aldus Maaskant. In de acht duels onder zijn leiding pakte NAC tot nu toe zes punten. Men staat zeventiende, vier punten voor FC Dordrecht en twee achter Heracles Almelo.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties