"Feyenoord zit in mijn hart, ik wilde graag blijven"

"Feyenoord zit in mijn hart, ik wilde graag blijven"

Enkele jaren geleden stond Jerson Cabral, toen bij Feyenoord, bekend als een zeer groot talent. Hij stal de show in het duel tegen Roda JC (3-0), waarin hij maar liefst twee keer scoorde en een assist leverde. "Ik ben nog steeds de speler die ik toen was", vertelt Cabral in de Volkskrant.

Later kwam hij echter minder goed uit de verf en kwam hij in conflict met Ronald Koeman over een wissel. Via de achterdeur vertrok hij naar FC Twente en Wesley Verhoek kwam in ruil voor hem naar Feyenoord. Cabral baalt nog steeds van zijn vertrek uit De Kuip. "Feyenoord zit in mijn hart", vertelt de buitenspeler, terwijl hij zich op zijn borst slaat. "Ik wilde graag blijven, maar we kwamen er niet uit".

Bij FC Twente kwam hij echter ook niet meer in zijn oude vorm. Hij werd uitgeleend aan ADO Den Haag, speelde daarna nog een seizoen bij Jong FC Twente, en speelt nu op huurbasis voor Willem II. Sinds zijn vertrek bij Feyenoord in 2012 heeft Cabral geen één doelpunt of assist meer op zijn naam gezet.

Lees meer over
Wesley Verhoek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties