'Ook Boëtius wil doorlopend contract niet meer verlengen'

'Ook Boëtius wil doorlopend contract niet meer verlengen'

Feyenoord gaat zich aanvallend flink versterken. De Rotterdammers hebben Dirk Kuyt volgens ingewijden al binnen en zijn nu voormalig topscorer John Guidetti aan het bekijken in Schotland. Daarmee lijken al twee posities in de aanval gevuld te zijn.

Aan de linkerkant zullen Jean-Paul Boëtius, Elvis Manu en wellicht ook Bilal Basacikoglu de strijd aan moeten gaan. Al is het maar de vraag of Boëtius ook na de zomer nog bij Feyenoord speelt. Volgens het Algemeen Dagblad lijkt de linkerspits zijn nog een jaar doorlopende contract niet meer te willen verlengen.

Daarmee komt Boëtius in dezelfde situatie als boezemvriend Tonny Vilhena. Ook de talentvolle middenvelder is niet van plan om bij te tekenen in De Kuip, iets wat het duo afgelopen zomer nog kon doen. Bij een zomers vertrek houdt Feyenoord in ieder geval nog wat centen over aan haar jeugdproducten.

Lees meer over
Elvis Manu Bilal Basacikoglu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties