'Feyenoord gunt Immers transfer; Wilkshire twijfelt over toekomst'

'Feyenoord gunt Immers transfer; Wilkshire twijfelt over toekomst'

Martin van Geel lijkt druk bezig te zijn om de selectie van Feyenoord voor het volgende seizoen samen te stellen. Het feit dat Dirk Kuyt deze zomer naar Feyenoord verkast, lijkt bijna zeker en de club bezig is met oud-Feyenoorder John Guidetti. Echter moet de club ook rekening houden met het vertrek van een aantal contractspelers.

"Het zal weer een interessante zomer worden bij Feyenoord”, begint Martijn Krabbendam, journalist van Voetbal International, tegenover VI Radio. "Clasie gaat aankomende zomer weg, dat mag duidelijk zijn. Er zal ook belangstelling komen voor Lex Immers. Afgelopen zomer was er ook al interesse in hem, maar toen wilde Feyenoord hem niet laten gaan. Ik weet dat Feyenoord hem nu wel een transfer gunt. Vilhena wil ook vertrekken en El Ahmadi overweegt ook om te vertrekken."

Naast een aantal middenvelders, weet ook een verdediger niet of zijn toekomst bij Feyenoord ligt. "Luke Wilkshire kan zijn contract verlengen, maar hij twijfelt", vervolgt de journalist. "Opeens weet hij niet helemaal zeker of hij daar zelf wel helemaal zin in heeft. Naast hem zal Boulahrouz ook vertrekken."

Lees meer over
Khalid Boulahrouz Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties