Guidetti sprak (nog) niet met Van Geel over mogelijke terugkeer

Guidetti sprak (nog) niet met Van Geel over mogelijke terugkeer

Martin van Geel was afgelopen weekend in Schotland om een bezoek te brengen aan de wedstrijd Celtic - Aberdeen. De technisch directeur van Feyenoord zou John Guidetti nauwlettend in de gaten houden voor een mogelijke terugkeer. De aanvaller kijkt zelf ook positief aan tegen een terugkeer naar Feyenoord, maar sprak nog niet met de club.

"Net 20 sec. Guidetti gesproken", plaatst Frank Stout, journalist van RTV Rijnmond, op Twitter. De journalist sprak Guidetti voorafgaand aan de wedstrijd van Celtic tegen St. Johnstone van vanavond. De spits liet weten dat hij Van Geel niet gesproken had en dat hij niet weet waarom de 'td' bij Celtic was. "Misschien om een leuke wedstrijd te kijken", reageerde de spits.

Guidetti komt vanavond overigens niet in actie tegen St. Johnstone. De spits heeft last van een lichte knieblessure en behoort hierdoor niet tot de wedstrijd selectie.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties