El Ahmadi sluit vertrek niet uit vanwege afscheid Rutten

El Ahmadi sluit vertrek niet uit vanwege afscheid Rutten

Feyenoord bevestigde deze week het afscheid van hoofdtrainer Fred Rutten na dit seizoen. In De Kuip zijn ze dus aan het nadenken over de opvolging van de coach, maar ook over de invulling van het middenveld moeten ze zich zorgen gaan maken. Karim El Ahmadi denkt namelijk serieus na over zijn toekomst bij Feyenoord.

Dat bericht Voetbal International vandaag. De dertigjarige international onderhoudt een warme band met Rutten en de trainer was één van de redenen waarom El Ahmadi al vroeg een avontuur in de Premier League opgaf. Een vertrek is dan ook niet uit te sluiten, meldt het voetbalweekblad.

In Rotterdam-Zuid is er bovendien nog meer onzekerheid over de belangrijke middelste linie. Jordy Clasie en Tonny Vilhena zullen vrijwel zeker vertrekken, terwijl verwacht wordt dat ook interesse voor Lex Immers zal oplaaien komende zomer. En dan moet de nieuwe hoofdtrainer nog benoemd worden...

Lees meer over
Lex Immers
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties