Van Geel inderdaad voor Guidetti naar Celtic

Van Geel inderdaad voor Guidetti naar Celtic

John Guidetti is weer terug op de radar van Feyenoord. De spits is voorlopig niet van plan om zijn huurovereenkomst bij Celtic om te zetten in een vast contract en dus wil Feyenoord met eigen ogen aanschouwen hoe fit Guidetti daadwerkelijk is voor een mogelijke terugkeer in De Kuip.

Dat meldt De Telegraaf hedenochtend. Technisch directeur Martin van Geel bekeek Guidetti in de laatste wedstrijd van Celtic tegen Aberdeen, zo lekte gisteren ook al min of meer uit. Feyenoord durfde het vorig seizoen nog niet aan met Guidetti, die door een zenuwblessure lang uit de roulatie was.

Daarom wil Van Geel hem met eigen ogen in actie zien. Guidetti heeft ondertussen 26 wedstrijden gespeeld in Schotland en 13 keer gescoord. De Zweed is komende zomer transfervrij en gaf dit weekend tegenover RTV Rijnmond al aan dat hij droomt van een terugkeer: ''Misschien wel zo snel mogelijk'', hintte hij al naar een eventuele zomerse komst.

[poll=198]

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties