'Onbekende reden' brengt Martin van Geel naar Schotland

'Onbekende reden' brengt Martin van Geel naar Schotland

Waar John Guidetti vanmiddag sprak over zijn wens om terug te keren bij Feyenoord, verscheen er ook een foto van Martin van Geel op Facebook. De technisch directeur van Feyenoord zou gespot zijn in een vliegtuig richting Schotland. Mikos Gouka, Feyenoord-watcher van het Algemeen Dagblad, weet te bevestigen op Twitter dat Van Geel afgelopen zondag in het vliegtuig richting Schotland zat. Celtic, de huidige club van Guidetti, speelde afgelopen zondag tegen Aberdeen, maar de reden van de reis van Van Geel is de journalist echter niet bekend.

Na een goede periode van Guidetti bij Feyenoord, blijft de club contact houden met de spits en zijn familie. Zo bezocht de vader van de Zweedse spits vorig jaar april De Kuip. De club liet echter weten dat er niets achter het bezoek gezocht moest worden en dat er 'gewoon prima contact met de familie van Guidetti' is.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties