Guidetti herhaalt droom: "Ooit in De Kuip voetballen"

Guidetti herhaalt droom: "Ooit in De Kuip voetballen"

John Guidetti hoopt nog altijd terug te keren als speler van Feyenoord. De aanvaller vertelde dit in gesprek met Frank Stout, journalist van RTV Rijnmond. De oud-Feyenoorder, momenteel actief op huurbasis voor het Schotse Celtic, staat nog onder contract bij Manchester City, maar deze verbintenis loopt na dit seizoen af.

"Hij had heel erg veel te vertellen", begint Stout tegenover RTV Rijnmond over het interview. "Op de hamvraag of hij ooit wil terugkeren antwoordde hij: ja, natuurlijk, misschien wel zo snel mogelijk. Over zijn misgelopen transfer deze zomer vertelde hij dat hij Martin van Geel niets verwijt, maar sommige dingen lopen gewoon iets anders. Volgend seizoen wil hij best graag spelen voor Feyenoord. Hij wil kampioen worden en zei dat als hij er drie tegen Ajax kan maken vier ook moet lukken."

In het seizoen 2011/2012 maakte Guidetti naam in Nederland. De aanvaller speelde, onder trainer Ronald Koeman, in de spits van Feyenoord en maakte indruk met zijn vele goals. Ook wist de Zweed een hattrick te scoren tegen aartsrivaal Ajax. Afgelopen zomer leek een nieuwe overgang van Guidetti naar Feyenoord in de maak, maar deze ging niet door omdat de club twijfelde aan zijn fysieke gesteldheid.

Een uitgebreide reportage over John Guidetti is aanstaande maandag te zien in het programma Sportclub Rijnmond op RTV Rijnmond.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties