Rutten over beslissing: ''Onze visies komen niet overeen''

Rutten over beslissing: ''Onze visies komen niet overeen''

Fred Rutten vertrekt aan het eind van het seizoen bij Feyenoord. Volgens de trainer verschilt zijn ambitie om de club terug aan de top te brengen met die van de technische leiding. Eerder werd al bekend dat Rutten zich deze zomer per se wilde versterken.

''Onze ambities verschillen niet veel van elkaar, maar als het gaat om de mogelijkheden om de definitieve stap richting de top te zetten, dan komt mijn visie in vergelijking met die van de club niet overeen hoe kan worden voldaan aan het hoge verwachtingspatroon dat nu eenmaal bij Feyenoord heerst'', vertelt Rutten op de clubwebsite.

''Natuurlijk ervaar ik dat als een teleurstelling. Feyenoord is en blijft namelijk een geweldige club. Maar clubleiding, spelers en staf hebben recht op een heldere conclusie van mijn kant. Niet voor niets zijn we heel bewust voor één seizoen met elkaar in zee gegaan'', besluit de coach zijn verklaring.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties