Te Vrede: ''Het krijgen van voorzetten ging moeizaam''

Te Vrede: ''Het krijgen van voorzetten ging moeizaam''

Waar veel supporters van Feyenoord verwacht hadden dat Elvis Manu de geblesseerde Colin Kazim-Richards zou vervangen in de basiself tegen FC Utrecht, was het Mitchell Te Vrede die mocht starten. De reserve-spits van Feyenoord mocht sinds lange tijd voor starten, maar wist zich niet te onderscheiden.

"Ik kreeg weer de kans op te spelen maar moest wel even inkomen” begint Te Vrede tegenover RTV Rijnmond. "Ook de spelers om mij heen moesten switchen, want ik ben geen Kazim. Ik wil voorzetten krijgen en dat ging vandaag moeizaam. De ballen die ik kreeg kon ik bij me houden en afspelen, maar ik kreeg geen kansen voor het doel. Ik ben een spits die graag scoort en het is natuurlijk vervelend als dit niet lukt. Het enige wat je dan kan doen, is vechten voor het team."

"In de rust hadden we besproken dat we gewoon moesten doordrukken en de kansen die we kregen moesten gemaakt worden”, vervolgt hij. "In de tweede helft waren er aardige kansen, twee keer Karim El Ahmadi en mijn kopbal. Als het meezit win je hier maar het had slechter kunnen aflopen."

Lees meer over
Elvis Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties