Van Marwijk: ''Jongere trainer moet kar trekken bij Feyenoord''

Van Marwijk: ''Jongere trainer moet kar trekken bij Feyenoord''

Bert van Marwijk lijkt niet open te staan voor een derde termijn bij Feyenoord. De trainer vertelde als analist bij Sport1 dat hij vindt dat ''de jongere trainers nu de kar moeten gaan trekken bij Feyenoord''.

In De Kuip nemen ze na dit seizoen afscheid van Fred Rutten en Van Marwijk ziet geen rol voor zichzelf weggelegd bij zijn voormalige werkgever. ''Nee, dat lijkt me geen goed idee.'' De clubleiding lijkt het eens te zijn met die stelling, want assistent Jean-Paul van Gastel zou volgens diverse media de topkandidaat zijn om volgend seizoen hoofdcoach te worden.

Technisch directeur Martin van Geel zou binnenkort in gesprek gaan met Van Gastel én Giovanni van Bronckhorst, die ook een prominentere rol zal krijgen binnen de technische staf. Men zou wel nog zoeken naar een ervaren derde man om het jonge duo te begeleiden. Populaire namen zijn Willem van Hanegem, Wim Jansen, Wim Rijsbergen en Jan Boskamp.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties