Vermeer: ''Gevoel dat we niet mochten winnen''

Vermeer: ''Gevoel dat we niet mochten winnen''

Enkele spelers van Feyenoord vermoeden dat het de Europese voetbalbond UEFA gezien de slechte naam van de fans goed uitkomt dat de Rotterdamse club uit de Europa League ligt. De ploeg van Fred Rutten verloor donderdagavond met 1-2 van AS Roma en ondervond veel nadeel van Clément Turpin, de scheidsrechter die de krachtmeting in goede banen moest leiden.

"We hadden er alle vertrouwen in, maar vanaf minuut één werd er constant tegen ons gefloten", vertelde Kenneth Vermeer in gesprek met NUsport. "We kregen steeds het gevoel dat we niet mochten winnen. Elk moment dat zij iemand schopten was er niks aan de hand. Een kleine overtreding bij ons was meteen een kaart. We voetbalden ook tegen de scheidsrechter."

"Misschien is het wel een beetje doorgestoken kaart en hadden ze die instructies gekregen. Het is moeilijk te zeggen." Khalid Boulahrouz deelde de mening van de doelman. "De scheidsrechter heeft veel dingen gedaan waarvan wij dachten: er klopt iets niet. We hebben alles gegeven, maar er was ook iemand die geen zin had in een feestje."

Lees meer over
Kenneth Vermeer Khalid Boulahrouz
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties