Update | Ajax-fan moet gewonnen kaarten inleveren

Update | Ajax-fan moet gewonnen kaarten inleveren

Feyenoord heeft een grote blunder gemaakt bij het verloten van de laatste twee wedstrijdkaarten voor het Europese treffen met AS Roma. De Rotterdamse club maakte op haar facebook-account enthousiast bekend dat Ivo Luijten de 'gelukkige' was. De media-afdeling was echter vergeten om de clubvoorkeur van de heer Luijten te checken. En die ligt in de hoofdstad. Ivo had ook nog het lef om ''bommen op Rotterdam'' op de facebook-pagina van Feyenoord te zetten met het 'heuglijke' nieuws.

UPDATE 12:40 | Feyenoord heeft inmiddels laten weten via Facebook dat Luijten de kaarten niet krijgt. "De twee kaarten voor Feyenoord - AS Roma gaan hoe dan ook niet naar iemand die geen Feyenoord-supporter is”, aldus de club. Iemand die wel een Feyenoordhart heeft is alsnog blij gemaakt met twee kaarten.

UPDATE 14:52 | Feyenoord komt met een verklaring via Twitter: "Ajacied won nooit kaarten, het was iemand met dezelfde naam"
De vermeende Ajacied Ivo Luijten heeft nooit kaarten gewonnen voor de wedstrijd Feyenoord- AS Roma. Dat heeft Feyenoord laten weten. Op internet ontstond ophef onder Feyenoordsupporters omdat het zou gaan om een Ajax-supporter. De club ontkent dat en zegt dat het wel iemand is met dezelfde naam.

Update | Ajax-fan moet gewonnen kaarten inleveren
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties