Sleegers: ''Kuyt hoort in de spits, zet mij maar op de flanken''

Sleegers: ''Kuyt hoort in de spits, zet mij maar op de flanken''

Hij is wellicht dé revelatie van het seizoen in het Jan Louwers Stadion. Afgelopen zomer werd geboren Helmonder Joey Sleegers voor één jaar verhuurd aan FC Eindhoven. Op voorhand was het de vraag wat de jonge aanvallende middenvelder kon bewerkstelligen in Eindhoven. Maar met zijn beweeglijke acties en frivole spel, kreeg Sleegers het Eindhovense publiek al snel op de banken.

Sleegers geeft tegenover Voetbal.com aan dat volgende maand de gesprekken met Feyenoord gaan lopen over de invulling van het volgende seizoen. Hij ligt in ieder geval nog een jaar vast bij de Rotterdamse club. Hij keert dan ook volgend seizoen graag terug in de Eredivisie, met als voorkeur natuurlijk Feyenoord.

Op de vermeende interesse van Feyenoord in Dirk Kuyt reageert Sleegers positief. De jongeling zou graag samen met de ervaren Kuyt in de voorhoede spelen en ziet wel een rol als mentor voor de oud speler weggelegd. "Dirk Kuyt hoort in de spits, zet mij maar op de flanken, het is altijd goed om zo iemand als Kuyt in je selectie te hebben", aldus Joey Sleegers.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties