Kazim-Richards hoopt binnenkort weer interlands te spelen

Kazim-Richards hoopt binnenkort weer interlands te spelen

Colin Kazim-Richards hoopt eind maart in de cruciale EK-kwalificatiewedstrijd tegen het Nederlands elftal zijn waarde te mogen bewijzen voor Turkije. De spits van Feyenoord speelde al twee jaar geen interland meer voor zijn moederland, maar vindt dat hij gezien zijn huidige vorm in overweging moet worden genomen door bondscoach Fatih Terim.

"Ik kijk uit naar de dag dat ik weer bij de nationale ploeg wordt gehaald. Ik heb het spelen met Turkije echt gemist", verklaart de 36-voudig international in gesprek met het Turkse persbureau DHA. "Als ik zo blijf presteren en scoren bij Feyenoord hoop ik dat ik een oproep krijg van Terim. Volgens mij ben ik in het buitenland de meest trefzekere Turk."

Kazim-Richards trof tot op heden tien keer doel in twintig optredens in de Eredivisie, waarin hij tevens goed was voor vier assists. In Europees verband vond hij één keer het net en bereidde de geboren Engelsman drie treffers voor. De laatste keer dat Kazim-Richards in actie kwam voor de nationale was in november 2011. Destijds was Guus Hiddink bondscoach van de Turken.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties