FC Utrecht neemt extra maatregelen voor duel tegen Feyenoord

FC Utrecht neemt extra maatregelen voor duel tegen Feyenoord

FC Utrecht neemt maatregelen om te voorkomen dat er Feyenoord-supporters plaatsnemen in de thuisvakken tijdens het duel van aankomende zondag. Bij de vorige ontmoeting in de Galgenwaard ontstonden vechtpartijen op de tribunes.

Vorig seizoen konden FC Utrecht-supporters op vertoon van hun clubkaart maar liefst vier kaarten kopen. Voor het duel van aanstaande zondag geldt een 1:1 regeling. "We hebben de gebeurtenissen rond de vorige thuiswedstrijd geëvalueerd en daar zijn deze maatregelen uit voort gekomen", legt woordvoerder Martin Versteeg van FC Utrecht uit.

Daarnaast worden er ook geen goedkope kaartjes beschikbaar gesteld voor scholen of RAC-clubs (regionale amateur clubs) met wie de Domstedelingen samenwerken voor talentenontwikkeling. "We beseffen dat dit gevolgen heeft voor de bezetting in het stadion. Het zal toeschouwers schelen", vertelt Versteeg. De vakken die grenzen aan het uitvak zullen leeg blijven. In deze vakken stonden tijdens de vorige editie veel supporters van Feyenoord.

Lees meer over
FC Utrecht
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties