Lofzang voor Karsdorp: ''Hij moet donderdag starten''

Lofzang voor Karsdorp: ''Hij moet donderdag starten''

Rick Karsdorp viel afgelopen donderdag goed in tijdens de wedstrijd tegen AS Roma en stond vandaag aan de aftrap van Feyenoord-Excelsior. Feyenoord kwam op een 0-2 achterstand maar wist deze om te buigen naar een 3-2 overwinning. Rob Jacobs, oud-verdediger van Feyenoord, is onder de indruk van het vertoonde spel van de jonge Feyenoorder.

"Hij verdient een dikke voldoende na zijn optreden van vandaag”, zegt Jacobs, na afloop van de wedstrijd, tegenover RTV Rijnmond. "Wat hij laat zien, is goed. Soms zit er een verkeerde voorzet tussen, maar dat kan. Ik maak mij geen zorgen over hem.”

Verdediger Sven van Beek zal aanstaande donderdag waarschijnlijk terugkeren in de basiself tegen AS Roma. Fred Rutten moet daardoor kiezen tussen Khalid Boulahrouz en Rick Karsdorp als rechtsback. "Dat moet Karsdorp zijn, anders zou het eeuwig zonde zijn", zegt Jacobs. "Boulahrouz toont aan dat hij snelheid mist en totaal niet wendbaar is. Ik ben lang positief over hem geweest, maar hij laat niet meer zien wat hij eerst wel deed."

[poll=196]

Lees meer over
Khalid Boulahrouz Sven van Beek Rick Karsdorp
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties