Terugkerende Manu: ''Wedstrijden spelen om terug te komen op niveau''

Terugkerende Manu: ''Wedstrijden spelen om terug te komen op niveau''

Elvis Manu maakte vandaag, na ruim twee maanden blessureleed, zijn rentree in het eerste van Feyenoord. De aanvaller viel in de tweede helft tegen Excelsior (3-2 winst) in namens Boëtius. Manu is blij dat hij weer deel uit mag maken van het eerst elftal van Feyenoord.

"Het voelt goed om weer minuten gemaakt te hebben”, zegt hij tegenover RTV Rijnmond. "Ik ben er lang uit geweest, mijn laatste wedstrijd speelde ik in december. Ik merkte wel dat ik wedstrijdritme miste, maar daarvoor moet je wedstrijden spelen. Ik wil spelen om terug te komen op mijn oude niveau."

De aanvaller hoefde niet lang te wennen toen hij het veld weer betrad. "Het voelde gelijk vertrouwd toen ik weer op het veld stond”, vervolgt 'Manutelli'. "We stonden 2-1 achter toen ik er in kwam en moesten iets forceren. Ik probeerde te doen wat ik altijd deed en mijn lijn door te trekken, acties maken en vuur in ons spel brengen.”

Lees meer over
Elvis Manu
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties