'Vier Feyenoord-supporters neergestoken in Rome'

'Vier Feyenoord-supporters neergestoken in Rome'

In Rome zijn vier supporters van Feyenoord neergestoken door supporters van AS Roma. Vanmorgen maakten we al melding dat de AS Roma-supporters een klopjacht zijn begonnen tegen de nog aanwezige Feyenoorders. De Italianen zijn woedend omdat ze hun stad hebben 'vernield' en zijn uit op wraak.

Veel Feyenoord-supporters durven hun hotel niet meer te verlaten. "Ze hebben een duidelijk doelwit: iedereen met een Feyenoord-trui." Op verschillende metro-stations door Rome komen steeds grotere groepen woedende AS Roma-hooligans bijeen, "Op zoek naar Feyenoordsupporters", zo klinkt het tegenover De Telegraaf.

Er zijn momenteel nog zo'n duizend Feyenoord-supporters in de stad. "We hebben er een korte vakantie achter geplakt, omdat we toch in Italië waren. Zo vaak komt dat niet voor. En nu kunnen we met goed fatsoen het hotel niet uit omdat een paar gekken een soort veldslag wil starten. Clubgenoten worden neergestoken," aldus supporter Ron.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties