Trainer AS Roma over Feyenoord-doelpunt: ''Dat was buitenspel''

Trainer AS Roma over Feyenoord-doelpunt: ''Dat was buitenspel''

Waar vele analisten voorafgaand aan de wedstrijd AS Roma-Feyenoord een ruime overwinning voor AS Roma voorspelde, werd de wedstrijd een gelijkspel. De Rotterdammers wisten door een doelpunt van Colin Kazim-Richards op gelijke hoogte te komen met de Italianen. Rudi Garcia, trainer van de Italiaanse club, is niet te spreken over het doelpunt van Feyenoord.

"De gelijkmaker van Feyenoord was buitenspel”, zegt hij tegenover Mediaset Premium. "Nu moeten we volgende week scoren in Rotterdam. Mijn team heeft het vertrouwen nodig en moet meer risico’s naar voren nemen. We zijn deze wedstrijd te diep gegaan en hebben niet efficiënt druk gezet. Toch hadden we kansen om vaker te scoren."

De trainer gaat strijdvaardig richting de return in Rotterdam, volgende week donderdag. "We geven niet op. Die tegengoal is jammer, maar op dit moment ontbreekt het ons aan goede resultaten", besluit Garcia.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties