Rutten weet niets van FC Twente: ''Ben met Feyenoord bezig''

Rutten weet niets van FC Twente: ''Ben met Feyenoord bezig''

Fred Rutten zou open staan voor een terugkeer naar FC Twente. De huidige trainer van Feyenoord zou in zijn regio de functie als technisch directeur kunnen bekleden bij zijn jeugdliefde uit Enschede. Rutten zelf zegt nog geen belletje te hebben gehad. ''Ik weet van niets'', stelt de coach.

''Ik ben met Feyenoord bezig'', luidt de korte reactie van Rutten in het Algemeen Dagblad. De oefenmeester heeft nooit onder stoelen of banken geschoven dat hij een Tukker is. In het oosten van Nederland is het dan ook niet de vraag of Rutten ooit terugkeert, maar wanneer.

Onder de supporters van FC Twente is het draagvlak voor een terugkeer deze zomer groot. Onder de beleidsbepalers zou nog verdeeldheid heersen. Rutten moet begin maart aan Feyenoord laten weten of hij zijn aflopende contract wil verlengen. Dat ultimatum heeft de Rotterdamse club hem na maanden treuzelen opgelegd.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties