Zenit kijkt rond: ''Bij Feyenoord lopen er een paar rond''

Zenit kijkt rond: ''Bij Feyenoord lopen er een paar rond''

PSV neemt het donderdag in de Europa League op tegen Zenit Sint-Petersburg, waar Henk van Stee de technisch directeur is. Hij denkt dat bepalende spelers van Feyenoord PSV een toekomst hebben bij de Russen.

Dat vertelt Van Stee, voormalig hoofd jeugdopleidingen in De Kuip, bij #Afkicken, een online praatprogramma over voetbal. "Als technisch directeur word ik de hele dag gebeld door agenten die spelers aanbieden", laat hij desgevraagd weten. "Het is heel erg druk, m'n telefoon staat de hele dag roodgloeiend."

De td kijkt onder meer in Nederland voor nieuwe spelers. "In Nederland kijk ik naar jongens die hier een toekomst hebben, spelers als Georginio Wijnaldum, Luuk de Jong en Jetro Willems. Bij Feyenoord lopen er ook wel een paar rond. Het verschil met Rusland is dat de gemiddelde leeftijd van spelers hoger ligt. Hier zie je geen spelers van 22 debuteren", aldus Van Stee.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties