Toornstra zag barslecht en karakterloos Feyenoord

Toornstra zag barslecht en karakterloos Feyenoord

Jens Toornstra ziet dat Feyenoord sinds de uitwedstrijd tegen Ajax steeds slechter begint te spelen. Vandaag leek het absolute dieptepunt bereikt te zijn, want de Rotterdammers verloren met 2-0 op bezoek bij degradatiekandidaat Heracles. ''Het was stil in de kleedkamer', vertelde Toornstra na afloop.

''We moeten de wedstrijd goed gaan analyseren, want het was barslecht'', ging de hangende rechtsbuiten verder voor de microfoon van RTV Rijnmond. ''We hebben te weinig gecreëerd. De eerste helft was het al niet goed genoeg, al was er in eerste instantie nog niet veel aan de hand. Maar dan krijg je zo'n lullig tegendoelpunt vlak voor rust.''

''De tweede helft kunnen zij dan nog meer terugzakken.'' Toornstra beaamt dat het voetballend niet meer lekker gaat. ''Je hebt altijd periodes dat het minder gaat met het spel, maar dan moet je karakter tonen en je wedstrijden toch winnen.'' Vandaag ontbrak dat karakter. Een mentaliteitskwestie? ''Het is een combinatie. We hebben gewoon niet goed gespeeld'', besluit Toornstra.

Lees meer over
Jens Toornstra
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties