Van Gastel ziet verhuurde Sleegers tweemaal scoren

Van Gastel ziet verhuurde Sleegers tweemaal scoren

Jean-Paul van Gastel heeft Joey Sleegers vanavond tweemaal zien scoren. De assistent-trainer van Feyenoord bezocht de wedstrijd FC Eindhoven tegen Fortuna Sittard om Sleegers aan het werk te zien. Het goede optreden van de jongeling werd uiteindelijk beloond met een publiekswissel, één minuut voor het eind van de wedstrijd.

Sleegers wist zijn ploeg vlak voor rust naast Fortuna te zetten. De creatieveling wist zijn hoofd tegen een voorzet te zetten: 1-1. In de achtenzestigste minuut was Sleegers weer trefzeker. Opnieuw wist hij via zijn hoofd de bal in het doel te koppen. De Eindhovenaren wisten uiteindelijk met 3-1 te winnen.

Joey Sleegers maakt een goed seizoen door bij FC Eindhoven. De 20-jarige middenvelder wist dit seizoen in negentien wedstrijden al achtmaal te scoren en gaf vier assists. Het contract van Sleegers bij Feyenoord loopt tot de zomer van 2016.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties