"Ik hoef hier niet zo snel weg"

"Ik hoef hier niet zo snel weg"

Voor Van Beek zelf was de keuze om zijn verblijf in De Kuip te kunnen verlengen geen lastige. "Omdat ik het hier super naar mijn zin heb. Bovendien is dit pas mijn eerste volledige seizoen als basisspeler en ben ik van mening dat ik bij Feyenoord nog veel verder kan groeien. Zeker onder deze trainer, die me erg helpt bij mijn ontwikkeling. Hij is veel met me bezig en let op details, waardoor ik alleen maar beter word. Ik hoef hier niet zo snel weg."

Hoewel Van Beek zich na het vertrek van Stefan de Vrij richtte op het veroveren van een basisplaats, had hij niet verwacht dat doel zo snel te bereiken. "Het verbaast me wel een beetje dat alles zo goed verloopt dit seizoen," reageert de verdediger op de officiële website van Feyenoord. "Ten opzichte van vorige jaren ben ik vooral rustiger geworden in mijn spel. Ik weet zelf heel goed wat ik wel en niet kan, dat is een van de oorzaken van mijn constante prestaties."

Lees ook: Sven van Beek verlengt contract tot 2018

Lees meer over
Sven van Beek
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties