Feyenoord heeft concurrent minder in 'strijd' om Kuyt

Feyenoord heeft concurrent minder in 'strijd' om Kuyt

De kans op een zomers vertrek van Dirk Kuyt bij Fenerbahçe is bijna honderd procent. De aanvaller heeft een aanbieding van Feyenoord op zak, terwijl een langer verblijf in Turkije ook mogelijk was.

De plannen voor een nieuw Fenerbahçe-contract zijn echter in de prullenbak gekieperd, melden Turkse media woensdag. De club acht Kuyt nog steeds goed genoeg voor een basisplek, maar zijn leeftijd (34) vormt een te groot struikelblok. De Nederlander past niet meer in de toekomstvisie.

Fenerbahçe heeft de oudste selectie van de Süper Lig en is daardoor toe aan een verjongingskuur. Vrijwel alle aflopende contracten worden niet verlengd en daar hoort Kuyt ook bij. Naast de aanvaller staan ook Webo, Bruno Alves, Raul Meireles, Emre Belezoglu en Mehmet Topuz op de nominatie om in de zomer te vertrekken.

Het nieuws uit Turkije is een boost voor Feyenoord, dat er echter nog niet is. Kuyt heeft ook andere opties, al is de algehele verwachting dat de aanvaller in maart zijn terugkeer in De Kuip aankondigt. Kuyt speelt nog enkele belangrijke wedstrijden met Fenerbahce voor het kampioenschap en lijkt daardoor even te willen wachten om het nieuws te brengen.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties