PEC Zwolle om tafel met Van Geel om Hahn te behouden

PEC Zwolle om tafel met Van Geel om Hahn te behouden

PEC Zwolle wil ook volgend seizoen dolgraag beschikken over huurling Warner Hahn. De nummer vijf uit de eredivisie wil dan ook spoedig om tafel met Feyenoord-directeur Martin van Geel om te praten over de toekomst van de doelman.

Dat bevestigt technisch directeur Gerard Nijkamp van PEC Zwolle tegenover Voetbal International. Bij PEC zijn ze zeer te spreken over de keeperskwaliteiten van Hahn. ''Hij heeft onze verwachtingen overtroffen', zegt Nijkamp. ''' Als keeper en als mens. Mocht Feyenoord hem nog een jaar willen verhuren, dan willen wij als eerste aan de bel trekken.''

Feyenoord zit niet dun in haar keepers. De Rotterdammers hebben met Kostas Lamprou nog een verhuurde doelman. De Griek heeft echter al aangegeven dat hij graag bij Willem II, waar hij nu speelt, wil blijven. Kenneth Vermeer is de onbetwiste nummer één in De Kuip en tweede doelman Erwin Mulder vertrekt komende zomer transfervrij.

Lees meer over
Kenneth Vermeer
Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties