'Fred Rutten kan verlengen, maar heeft meerdere opties'

'Fred Rutten kan verlengen, maar heeft meerdere opties'

Fred Rutten heeft nog altijd geen handtekening gezet onder een nieuw contract bij Feyenoord. En dat voedt de geruchtenstroom rond de trainer. Welingevoerde bronnen van het Algemeen Dagblad hebben een sterk vermoeden dat de laatste weken de interesse van andere clubs in Rutten op gang is gekomen

Dat schrijft de ochtendkrant vandaag. Mocht de oefenmeester toch besluiten om in Rotterdam te blijven, dan verlangt hij garanties van de clubleiding. Een horrorvoorbereiding als dit seizoen wil hij nooit meer meemaken. De coach zag afgelopen zomer vier belangrijke spelers vertrekken en alhoewel geschermd werd met schaduwlijstjes, kwamen de vervangers pas laat.

Giovanni van Bronckhorst en Jean- Paul van Gastel hebben aflopende contracten in de Kuip, maar de leiding van Feyenoord heeft het duo verteld pas te willen praten over een nieuwe verbintenis als alles rond Rutten duidelijk is. Rutten heeft zelf overigens niet het idee dat het lang duurt. ''Voor de pers lijken de contractgesprekken langer te duren dan normaal, maar dat is niet zo'', zei hij vrijdag nog.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties