Djuricic: ''Dan had ik waarschijnlijk voor Feyenoord gekozen''

Djuricic: ''Dan had ik waarschijnlijk voor Feyenoord gekozen''

Ronald Koeman heeft diverse spelers van Feyenoord op het oog. De oefenmeester bevestigde onlangs interesse in Jordy Clasie en Tonny Vilhena, terwijl in de wandelgangen ook Terence Kongolo aan zijn Southampton wordt gelinkt. De coach kijkt - gelukkig voor Feyenoord - echter ook verder dan zijn oude werkgever.

Op de slotdag van de winterse transferperiode huurde hij Filip Djuricic van Benfica. De oud-speler van sc Heerenveen is blij dat hij onder Koeman mag spelen. ‘’Ronald Koeman kent me van de Nederlandse competitie. Ik heb een aantal keren tegen zijn club gespeeld en ik ken zijn manier van spelen dus’’, vertelt de middenvelder op de clubwebsite.

‘’Ik heb in Nederland gezien hoe Koeman werkt en dat heeft indruk op mij gemaakt. Als ik toen de keuze had om voor Feyenoord, PSV of Ajax te kiezen, had ik waarschijnlijk voor Feyenoord gekozen’’, aldus Djuricic, die in 2013 uit Friesland vertrok. ‘’Bij sc Heerenveen heb ik het Nederlandse voetbal leren kennen en ik denk dat ik daardoor goed bij dit Southampton pas.’’

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties