Toronto FC greep naast Feyenoord-spits Kazim-Richards

Toronto FC greep naast Feyenoord-spits Kazim-Richards

Feyenoord nam Colin Kazim-Richards afgelopen zomer op huurbasis over van het Turkse Bursaspor. De Rotterdamse club haalde 'Kazim-Kazim' binnen als opvolger van Graziano Pellè, die afgelopen zomer naar Southampton vertrok. Naast Feyenoord, was ook Toronto FC geïnteresseerd in de veelbesproken aanvaller.

"Natuurlijk zou ik Kazim-Richards in mijn team willen hebben, hij is een geweldig speler", zegt Ryan Nelsen, destijds trainer van de Canadese club, tegenover SportAmerika. "Maar vanwege zijn hoge contracteisen kunnen wij hem niet veel bieden."

Uiteindelijk koos Kazim-Richards voor een verhuur-periode bij Feyenoord. De 28-jarige Engelse Turk wist in achttien Eredivisie-wedstrijden negen maal te scoren. Mogelijk beschikt Feyenoord volgend seizoen ook over de aanvaller, want de club heeft een optie om hem aankomende zomer transfervrij over te nemen van Bursaspor.

Plaats reactie
666

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties